Thuis

Nanjing Metlan Measurement & Control Instrument Co., Ltd

Van goede kwaliteit De Meter van de draaikolkstroom voor verkoop
Van goede kwaliteit De Meter van de draaikolkstroom voor verkoop
Hoog - kwaliteitsproducten, de aardige dienst en betrouwbare partner.

—— Mike

Een goede partner in samenwerking, mededeling en win-win zaken

—— Cindy

Een betrouwbare partner, de Attente dienst in onderzoek en naverkoop.

—— Allen

Metlan is onze leverancier op lange termijn, de aardige dienst en hoog - het kwaliteitsproduct maakte ons glorierijke zaken hebben

—— Neco

Ik ben online Chatten Nu

Nanjing Metlan Measurement & Control Instrument Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Nanjing Metlan Measurement & Control Instrument Co., Ltd Nanjing Metlan Measurement & Control Instrument Co., Ltd Nanjing Metlan Measurement & Control Instrument Co., Ltd Nanjing Metlan Measurement & Control Instrument Co., Ltd Nanjing Metlan Measurement & Control Instrument Co., Ltd Nanjing Metlan Measurement & Control Instrument Co., Ltd Nanjing Metlan Measurement & Control Instrument Co., Ltd Nanjing Metlan Measurement & Control Instrument Co., Ltd Nanjing Metlan Measurement & Control Instrument Co., Ltd
bediende Debiet-flowmeters de verwerkingsworkshop van de stroommeter Workshop View HALF EINDPRODUKT workshop view02 Workshop03 Workshop03 Workshop05

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : Metlan
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 100-200
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 70% - 80%

De Meting van Nanjingsmetlan & van het Controleinstrument Co., Ltd, in de historische stad van Nanjing wordt gevestigd, is een high-tech verwerkende onderneming gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling, de productie, de verkoop, techniekontwerp en bouw van automatiseringscontrole en meetinstrument (gebiedsdruk, temperatuur, niveau, stroom, I/O de veiligheidsnet van het signaalkanaal, isolator, verdeler en een andere secundaire elektrische instrumenten van de eenheidscombinatie) tijdens de industrie die.

 

Onze producten worden wijd gebruikt in diverse gebieden, met inbegrip van elektriciteit, de chemische industrie, metallurgie, het brouwen, olie en gas, textiel, watermilieubescherming, milieubescherming, enz.

 

Wij bezitten onafhankelijk-binnenplaats gemoderniseerde productieworkshops en een open bureaugebouw. Metlan heeft productie en beheerservaring in instrumenten van Europa en Amerika geaccumuleerd en sommige binnenlandse beroemde ondernemingen, introduceerden hun geavanceerde technologie en volledige reeks van materiaal. Wij bezitten prima talententeam, en alle producten hebben geavanceerd niveau in binnen- en buitenland bereikt. Wij voorzien onze klanten van de volledige en professionele oplossingen van de testcontrole en high-tech en hoogstaande producten.

 

De Metlanstokken aan de ondernemingscultuur " Stabilisatie is een Absoluut Principe“. Wij hebben ISO900 overgegaan: versie van 2000 van het kwaliteitsbeheersysteem fristly, bereikt nationale veiligheids explosiebestendige certificaat en meetinstrumenten die vergunning vervaardigen, en had samenwerking op lange termijn met binnenlandse beroemde universiteiten.

Metlan is uw betrouwbare vriend en partner. Wij zijn bereid om beste als toewijding, en perfectie als motivatie te nemen. Wij zullen het geloof aanhangen: aanbiedend de producten en de diensten van uitstekende kwaliteit, zet ondernemingsbloed voort en bereik een nieuw gebied.

Bedrijfmening

Workshopmening

 

Contactgegevens
Nanjing Metlan Measurement & Control Instrument Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. helen

Tel.: 86-25-52366120-605

Fax: 86-25-52899138

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)